Bedste’s hjemmelavede kartoffelsuppe med bacon
Bedste´s bedste opskrifter

Bedste’s hjemmelavede kartoffelsuppe med bacon

Mangler du noget at varme dig på i kulden? Så er bedste’s hjemmelavede kartoffelsuppe med bacon lige noget for dig.

Det her er seriøst den bedste kartoffelsuppe jeg nogensinde har smagt, men sådan er det jo med alle bedstes opskrifter, de er formidable. En ting alle opskrifterne har tilfælles er, at de smager sindssygt godt og så kan de alle laves på et relativt lille budget. Og det kan vi vel allesammen godt li’?. Se evt. også bedstes opskrift på sønderjysk brunkål, som også er en dejlig efterårs/vinter ret.

Du skal bruge:

1 kilo kartofler

1 kilo røget bacon i helt stykke (røget hamburgerryg kan også bruges)

1 pose frosne suppeurter. Jeg har brugt dem her.

1 grøntsagsboullion terning

Salt

Peber

Fremgangsmåde:

Skær sværen af bacon’en, skær ca. 1 cm tykke skiver og halver dem.

Kom det hele inkl. sværen i en stor gryde og hæld vand ved, så bacon’en lige akkurat er dækket. Koges i ca. 1 1/2 time indtil det er mørt.

Kartoflerne skrælles og skæres i mundrette bider.

Når bacon’en er kogt færdig, tages kødet op og lægges i en stor skål. Fjern nu skum m.m. fra kogevandet og hæld kartoflerne samt supperurter i. Koges i ca. 15-20 minutter indtil kartoflerne er møre.

Skær den kogte bacon i mindre stykker, fjern brusk og kom det tilbage i gryden. Sværen smides ud.

Tilføj boullion terningen og varm det hele godt igennem.

Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Bedste’s hjemmelavede kartoffelsuppe kan spises som den er, eller med et godt stykke brød til.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening hvis du prøver opskriften på Bedste’s hjemmelavede kartoffelsuppe med bacon, så skriv endelig en kommentar herunder.
Hvis du poster billeder på de sociale medier, må du meget gerne tagge mig @mad_fornoejelser.dk 😘.

Du kan også finde mig på Pinterest under navnet Mad Fornøjelser, hvor du nemt og hurtig kan gemme og tilgå alle mine opskrifter 😉

Mit navn er Betina og det er mig som er ansigtet bag bloggen madfornoejelser og Instagram profilen af samme navn. Jeg er bosat i det smukke Sønderjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores dejlige søn. Den her blog skal afspejle min passion for madlavning og bagning, men der vil nok også snige sig en enkelt hverdags historie ind eller to ;) Min kærlighed til madlavning har ikke altid været der, den har sneget sig ind i min hverdag for ca. 4 år siden og har stille og rolig, vokset sig større og større siden. Jeg vil her på bloggen give mit bud på nem og overskuelig hverdagsmad, så forvent ikke de helt store gastronomiske udfoldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.