Til den søde tand

Choco Drømme

Nyder i også sommeren og har måske ferie? Vi har ferie i en lille uges tid endnu, så vi hygger bare, er på små dags ture med lille L og besøger familien. Når vi tager på tur har vi altid en madpakke og lidt snacks med, og de behøver ikke nødvendigvis at være sunde. Da vi var i Jump A Lot i sidste uge, havde vi mine Naanza’er, nogle smoothies og de her Choco Drømme med.

Mine Choco Drømme er lavet med kun 3 ingredienser og er super nemme og hurtige at lave.

Når det bare skal være nemt, hurtigt og lækkert!.

Havde jeg haft mere tid den dag, havde jeg nok valgt at lave de 3 ingredienser selv, og blandet andet brugt min opskrift på hjemmelavet hasselnød/ Choco creme. Men skidt nu med det, resultatet blev stadig ekstrem lækker, selvom alle ingredienser var købt.

Opskriften her giver 16 Choco Drømme.

Du skal bruge:

2 pakker Butterdej

1 glas Choco Nussa/ Nutella

1 pose Kransekagemasse

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Rul butterdejen ud og lad den hvile på bordet i ca. 10 minutter. Herefter skæres den i 16 lige store firkanter. Kom en klat nutella og kransekagemasse, begge på størrelse med en valnød, på butterdejen. Fugt kanterne med lidt vand og fold hjørnerne ind mod midten.

Bag Choco Drømmene i ca. 10-12 minutter, til de er gyldne.

Køles af på en en rist og pyntes med kakao glasur.

Kakao glasur:

Bland 30 gram flormelis og 20 gram usødet kakao med 3 spsk vand og rør det godt sammen. Fordeles med en lille sprøjteposen eller en ske.

Klar til at blive nydt med en god kop kaffe.

Pak dem i en lufttæt beholder, så holder de sig i et par dage, hvis ikke de bliver spist inden.

Kan du lide min opskrift, må du meget gerne skrive en kommentar og fortælle hvad du synes. Ris og ros er altid velkommen.

Mit navn er Betina og det er mig som er ansigtet bag bloggen madfornoejelser og Instagram profilen af samme navn. Jeg er bosat i det smukke Sønderjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores dejlige søn. Den her blog skal afspejle min passion for madlavning og bagning, men der vil nok også snige sig en enkelt hverdags historie ind eller to ;) Min kærlighed til madlavning har ikke altid været der, den har sneget sig ind i min hverdag for ca. 4 år siden og har stille og rolig, vokset sig større og større siden. Jeg vil her på bloggen give mit bud på nem og overskuelig hverdagsmad, så forvent ikke de helt store gastronomiske udfoldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *