Cremet æggesalat med avokado
Lette Retter

Cremet æggesalat med avokado

Hvis der er noget jeg elsker så er det at kræse lidt ekstra for morgenmaden, uden at det skal tage alverdens tid. Her kommer min opskrift på cremet æggesalat med avokado ind i billedet. Den tager seriøst kun 10 minutter at lave, smager himmelsk og mætter længe.

Her har jeg kommet æggesalaten på et lækkert stykke hjemmebagt sønderjysk rugbrød, men den kan selvfølgelig også bruges som fyld i en bolle eller tortilla til madpakken. Server lidt gnavegrønt til og så bliver alle depoterne godt fyldt op.

Du skal bruge:

3 æg

1 moden avokado

1 spsk ægte mayonnaise

Salt

Friskkværnet peber

Et par dråber citronsaft. Jeg har brugt den her fra urtekram

Fremgangsmåde:

Kog æggene så de er hårdkogte, kom dem i koldt vand og lad dem ligge i vandet indtil de er kølet helt af.

Del avokadoen i to og fjern stenen. Tag indholdet ud med en spiseske og mos det i en stor skål.

Hak æggene groft og kom dem i skålen med avokadoen.

Tilføj mayonnaisen og bland det hele godt sammen.

Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.

Velbekomme!

Jeg vil rigtig gerne høre din mening hvis du prøver min opskrift på cremet æggesalat med avokado, så skriv endelig en kommentar herunder.
Hvis du poster billeder af dit færdige resultat på sociale medier, må du meget gerne tagge mig @mad_fornoejelser 😘

Mit navn er Betina og det er mig som er ansigtet bag bloggen madfornoejelser og Instagram profilen af samme navn. Jeg er bosat i det smukke Sønderjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores dejlige søn. Den her blog skal afspejle min passion for madlavning og bagning, men der vil nok også snige sig en enkelt hverdags historie ind eller to ;) Min kærlighed til madlavning har ikke altid været der, den har sneget sig ind i min hverdag for ca. 4 år siden og har stille og rolig, vokset sig større og større siden. Jeg vil her på bloggen give mit bud på nem og overskuelig hverdagsmad, så forvent ikke de helt store gastronomiske udfoldelser.

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.