Lette Retter

Naanza

Naanza er en sammensætning af naanbrød og pizza og den ultimative ret, hvis du står med en rest kødsovs, kedelige grøntsager eller andre former for rester, som du ikke lige ved hvad du skal bruge til.

Herhjemme laver vi tit Naanza især hvis vi skal på udflugt eller bare er blevet trætte af pasta til kødsovsen. Den her skønne lille madpakke pizza kan varieres til det uendelige, brødet kan eksempelvis udskiftes med pitabrød. Man kan lave en vegetar,- eller en meatlover udgave, kun fantasien sætter grænser.

Naanza smager super skønt, er nemt og hurtig at lave og er altid et kæmpe hit hos børn 🍕.

Man kan sagtens lave flere ad gangen og fryse dem, så har man altid et lille lager til uforudsete udflugter eller, til de dage hvor kogelysten måske ikke er så stor 😉.

Til 4 naanza’er skal du bruge:

4 Naanbrød (jeg har brugt dem her fra Rema 1000 med hvidløg og koriander)

En rest god kødsovs

1 lille pakke pepperoni

1 pakke revet ost

Tørret oregano

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Kom dine naanbrød på en bageplade med bagepapir. Fordel kødsovsen på brødene, drys revet ost over og læg et par skiver pepperoni ovenpå osten.

Bag dine naanz’er i midten af ovnen til osten er smeltet og gylden.

Drys med oregano.

Ét voila – nemmere bliver det ikke 😅

Som altid er du velkommen til at lægge en kommentar, hvis du har prøvet eller vil prøve at lave naanza ☺️

Mit navn er Betina og det er mig som er ansigtet bag bloggen madfornoejelser og Instagram profilen af samme navn. Jeg er bosat i det smukke Sønderjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores dejlige søn. Den her blog skal afspejle min passion for madlavning og bagning, men der vil nok også snige sig en enkelt hverdags historie ind eller to ;) Min kærlighed til madlavning har ikke altid været der, den har sneget sig ind i min hverdag for ca. 4 år siden og har stille og rolig, vokset sig større og større siden. Jeg vil her på bloggen give mit bud på nem og overskuelig hverdagsmad, så forvent ikke de helt store gastronomiske udfoldelser.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *