
Naanza
Naanza er en sammensætning af naanbrød og pizza og den ultimative ret, hvis du står med en rest kødsovs, kedelige grøntsager eller andre former for rester, som du ikke lige ved hvad du skal bruge til.
Herhjemme laver vi tit Naanza især hvis vi skal på udflugt eller bare er blevet trætte af pasta til kødsovsen. Den her skønne lille madpakke pizza kan varieres til det uendelige, brødet kan eksempelvis udskiftes med pitabrød. Man kan lave en vegetar,- eller en meatlover udgave, kun fantasien sætter grænser.
Naanza smager super skønt, er nemt og hurtig at lave og er altid et kæmpe hit hos børn 🍕.
Man kan sagtens lave flere ad gangen og fryse dem, så har man altid et lille lager til uforudsete udflugter eller, til de dage hvor kogelysten måske ikke er så stor 😉.
Til 4 naanza’er skal du bruge:
4 Naanbrød (jeg har brugt dem her fra Rema 1000 med hvidløg og koriander)
En rest god kødsovs
1 lille pakke pepperoni
1 pakke revet ost
Tørret oregano
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Kom dine naanbrød på en bageplade med bagepapir. Fordel kødsovsen på brødene, drys revet ost over og læg et par skiver pepperoni ovenpå osten.
Bag dine naanz’er i midten af ovnen til osten er smeltet og gylden.
Drys med oregano.
Ét voila – nemmere bliver det ikke 😅
Jeg vil rigtig gerne høre din mening hvis du prøver min opskrift, så skriv endelig en kommentar herunder.
Hvis du poster billeder af dit færdige resultat på sociale medier, må du meget gerne tagge mig @mad_fornoejelser 😘


6 kommentarer
Pia
Sikke en god ide. Jeg har endnu ikke prøvet hverken at bruge naan, pitabrød eller mexikanske pandekager, men det skal helt sikkert prøves en dag. For det er nemt og lyder max lækkert. Kh Pia
Betina
Så er du virkelig gået glip af noget, prøv det, du vil ikke fortryde det ☺️
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: