Lette Retter

Sandwich med kylling, bacon og spicy mangochutney

I kender det sikkert godt, hverdagen er travl, kalenderen er spækket med aftaler og det virker som om døgnet ikke har nok timer til alle de ting man skal nå. Jeg kender det i hvert fald godt, jeg er førstegangs mor til en skøn lille dreng som har krudt i måsen og bor sammen med min kæreste, som også gerne vil tilbringe lidt kvalitetstid med mig, når jeg ikke passer job, smider husholdningen eller vi farer rundt til diverse aftaler.

Jeg må erkende at det ikke blot er en skrøne når folk under min graviditet sagde: “Bare vent til du har født, tiden kommer til at flyve afsted”. Det gør den virkelig!, det føles som om, at en dag kun varer ganske få timer, uger og måneder flyver afsted og lige pludselig er der gået et helt år 😱.

Hvorfor så bruge flere timer dagligt i køkkenet, for at fremstille et lækkert måltid når man også kan gøre det nemt, hurtigt og overskueligt, ved at lave en lækker sandwich?.

I sandwichen har jeg brugt min hjemmelavede mangochutney, men du kan selvfølgelig også bruge en du har købt, for at gøre det endnu nemmere 😉.

Til 1 sandwich skal du bruge:

1 Sandwichbrød (Jeg har brugt Rema 1000 Napoli Pitabrød)

3 skiver bacon

1 kyllingefilet

Garam Masala eller andet krydderi du kan lide til din kylling

2 håndfulde feldsalat

3 spsk mangochutney

2 skiver mellemlageret ost

Olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Steg bacon til det er sprødt og gyldent og kom det på et stykke køkkenrulle. Krydder din kyllingefilet med Garam Masala på begge sider og steg det saftigt, men gennemstegt.
Vask feldsalaten. Kom nu brødet i den forvarmede ovn i 5 minutter, når brødet er klar, halverer du det og drypper lidt olivenolie på under,- og overdel. Drys en smule salt og peber på overdelen.

Nu kan du begynde at bygge din sandwich op. Start med at komme osten på underdelen, herefter feldsalat, kyllingefilet og mangochutney, slut af med bacon og kom overdelen på.

Voilà et styks lækker sandwich klar til servering 😋.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening hvis du prøver min opskrift, så skriv endelig en kommentar herunder.
Hvis du poster billeder af dit færdige resultat på sociale medier, må du meget gerne tagge mig @mad_fornoejelser 😘

Mit navn er Betina og det er mig som er ansigtet bag bloggen madfornoejelser og Instagram profilen af samme navn. Jeg er bosat i det smukke Sønderjylland, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores dejlige søn. Den her blog skal afspejle min passion for madlavning og bagning, men der vil nok også snige sig en enkelt hverdags historie ind eller to ;) Min kærlighed til madlavning har ikke altid været der, den har sneget sig ind i min hverdag for ca. 4 år siden og har stille og rolig, vokset sig større og større siden. Jeg vil her på bloggen give mit bud på nem og overskuelig hverdagsmad, så forvent ikke de helt store gastronomiske udfoldelser.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.